Почти настъпи моментът, в който любимите ни рокли и поли

...
Почти настъпи моментът, в който любимите ни рокли и поли
Коментари Харесай

Какви обувки да изберем за различните рокли и поли

Почти настъпи моментът, в който обичаните ни рокли и поли още веднъж ще сформират 90% от ежедневния ни дрешник.

И няма по какъв начин да сме по-развълнувани за тази пролетна смяна. Заедно с нея идва и друга – при обувките.

С какви обувки да съвместим обичаните си макси, миди и мини рокли? Оказва се, че има една директна взаимозависимост, касаеща главно стила за всеки ден. Както всички фешън препоръки обаче, тя може да варира съгласно личния ви усет. Но в случай че сте се улавяли, че се чудите дали късата пола от деним е подобаваща за съчетание със стилето обувки, ето какво споделят специалистите:

 Какви обувки да изберем за другите рокли и поли

Ако ръбът на роклята и полата стартира над коляното… 

Колкото по-къса е дрехата, толкоз по-ниски би трябвало да са обувките. Мини пола, носена с ултра високи сандали или стилето, изключително денем, наподобява леко на ниска цена. Но същият детайл, смесен с балетни пантофки или лоуфъри, или даже маратонки, наподобява освен стилн и съвременно, само че и уместно за всекидневието.

 Какви обувки да изберем за другите рокли и поли

Ако ръбът на дрехата е под коляното…

Тук казусът е противоположен: ниски обувки с миди пола или макси рокля наподобяват прекомерно повърхностно и рядко дават тип, че сте се постарали при избора на тоалет. И до момента в който това не важи за маратонките (които самоуверено можете да съчетавате с подобен вид елементи), когато краката ви са покрити в по-голямата си част, можете да си позволите да изберете по-смели и ефектни обувки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР