Почти минимални са щетите по Реното, заради което автобус се

...
Почти минимални са щетите по Реното, заради което автобус се
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Първи СНИМКИ отблизо на Реното, превърнало в ковчег автобуса на АМ "Тракия"

Почти минимални са вредите по Реното, поради което рейс се обърна на Автомагистрала " Тракия " и аргументи гибелта на най-малко 6 души. Читателка на БЛИЦ изпрати фотоси от мястото на злополуката, на които се вижда автомобилът.

По думите на дамата след часовете прекарани блокирани на аутобана, придвижването е било пуснато по обходен маршрут, само че там също се е образувало огромно запушване.

" С 5 км в час се движи колоната с спирания. Мантинелата в срязана, с цел да мине придвижването и в насрещните платна. От София пътуващите са отклонени по обходен път ", изяснява тя.










Припомняме, тежка злополука стана с рейс на " Юнион Ивкони " на автомагистрала „ Тракия “ до Вакарел. До тежкия случай се е стигнало след леко ПТП с автомобил, при което рейсът е излязъл от пътя и се е обърнал в канавката. Големият брой на ранените и жертвите идва от това, че рейсът се е обърнал и хората са попаднали под него. Ранените са към 20 По автомагистрала „ Тракия с посока София съвсем не се виждат коли. От „ Цариградско шосе “ е направено трасе за коли за спешна помощ, които минават през 4-5 минути. Част от тях към този момент се връщат и към столицата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР