Почти година Ники Кънчев, който сега води Голямото преследване по

...
Почти година Ники Кънчев, който сега води Голямото преследване по
Коментари Харесай

Ники Кънчев подготвял завръщането си на екран почти година

Почти година Ники Кънчев, който в този момент води „ Голямото гонене ” по Нова тв, подготвял завръщането си в тв ефира. Емблематичният водещ, който на 26 декември ще чества 62 години, чакал търпеливо, с цел да се появи подобаващ план, без да упорства ненужно пред медията. През това време се съсредоточил върху други действия, а отсъствието си от екрана приел за нещо обикновено. По този метод запазил позиции. „ Поведението ти демонстрира какво ти е самочувствието, а това подвига цената ”, показа Ники Кънчев.
И въпреки всичко паузата надали му е харесала. Най-малкото поради, че в биографията му има интервали, в които съумяваше да съчетава няколко тв плана. Той стана известен с предаването „ Стани богат ”, което през днешния ден се води от артиста Михаил Билалов и се излъчва по Би Ти Ви . Ники Кънчев изгря на тв екрана на 12 май 2001 г . Тогава водещият, който бе с катинарче и дълга коса, пътувал всяка седмица до Румъния, където се записвало най-новото шоу в българския ефир. Ники бе лице на „ Стани богат ” до 2014 година Междувременно, журналистът от Червен бряг водеше „ Един против всички ” през 2007 година, както и всички сезони на риалитито „ Биг Брадър ” от 2004 година до 2018 година, като се изключи този през 2008 година, когато го сменя Милен Цветков През 2010 година Журналистът води и шоуто „ СМС за милиони ”, а през 2011г. – „ Ники Кънчев чартърен ”. През идната година бе водещ и на предаванията „ ВИП Брадър ” и „ ВИП Брадър Ол Старс ”. „ Бях два сезона жури в „ Маскираният артист ” и след това пристигна коронавирус рецесията, а с нея и тази пауза ”, напомни Кънчев, че последно е бил на екран през 2019 година

Докато бе отвън тв ефира, Ники Кънчев се занимаваше се с реклама и пиар акции , както и с шоуто си в радио „ Дарик ”, в което гласът му звучи към този момент 30 години. Водещият имаше и опция да отделя повече време за благотворителни планове, в които постоянно влага персонално отношение. Кани хората в „ Дарик ”, разгласява текстове за идеите им във фейсбук профила си и персонално се ангажира с тях. Смята, че това е методът, с цел да проработи акцията. Само шерването на постове в обществената мрежа е отблъскване на номер. „ Това е данъкът, който аз заплащам. Така съм решил ”, споделя Ники, визирайки известността си. Той желае да я употребява за такива благородни дела. „ Да върна жеста, един тип ”, споделя водещият.

Ники изчаквал търпеливо подобаващият миг за своето завръщане , за което от време на време водел диалози с Нова тв. Заедно търсели плана, с който да се завърне. Искали да е нещо ново, с което да се надгради това, което към този момент е правил, да приляга на водещия и в това време да носи чувството за „ Стани богат ”, т.е. участниците да получават пари против познания. В „ Голямото гонене ”, което огромен шлагер в Англия, Съединени американски щати, Австралия и Гърция, видели всичко, което търсели. Водещият по никакъв начин не се тормозил по какъв начин ще тръгне шоуто, нито имал предстартова тресчица. „ Аз се завърнах вкъщи ”, споделя Ники Кънчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР