Почти два милиона рускоезични граждани живеят в Израел и ние

...
Почти два милиона рускоезични граждани живеят в Израел и ние
Коментари Харесай

Путин счита Израел за рускоезична държава

Почти два милиона рускоезични жители живеят в Израел и ние в Русия считаме Израел за рускоезична страна. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, изказвайки се на конгрес на фондацията „ Керен Ха –йесод “, провеждащ се в Москва, съобщи РИА Новости.

" Гражданите на Русия и Израел са свързани посредством фамилии, роднинство, другарство. Това е такава същинска фамилна мрежа, без пресилване ви споделям. Почти два милиона рускоезични жители на Израел живеят в тази страна. Ние считаме Израел за рускоезична страна ", сподели Путин.

" Бих желал да подчертая какъв брой значимо е да засилим нашите двустранни търговски и стопански връзки. През 2018 година търговията сред Русия и Израел се усили с 9%, безспорните стойности към момента са доста скромни някъде към 3 милиарда, само че сме сигурни в близко бъдеще време, можем да създадем доста, с цел да продължим напред “, съобщи съветският президент. Той благодари на еврейските организации за опазването на историята и битката с изкривяването ѝ, наблягайки, че съвсем никой различен не е направил това, съобщи организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР