Почти два месеца протестираме мирно. За обратното вижте Франция, Гърция,

...
Почти два месеца протестираме мирно. За обратното вижте Франция, Гърция,
Коментари Харесай

Хаго Бабикян: Биха и влачиха жени, старци, журналисти. Кой има интерес от това?

Почти два месеца протестираме спокойно. За противоположното вижте Франция, Гърция, Беларус и т.н Призовавахме обществено протестиращите да пазят служителите на реда. Има го на доста записи. Всеки ден хиляди хора в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе и още градове бяха по улиците. Също по този начин и българи в над 20 страни по света. Българи.
Снощи мутрата Бойко Борисов спогоди същия противен номер, както когато мятаха бутилки с алена багра по полицията. И тогава, и нощес излязохме като жив щит пред полицията, с цел да спрем тази демонстрация. От трибуната към 20 пъти казахме на хората да запазят успокоение и да не хвърлят бомби. Аз персонално снимах част от хората, които мятаха и ги демонстрирах на един от началниците на полицията. Получих отговор, че знаели и че нищо не можели да създадат. Не ми взеха доказателствата.

Не желаеха да им ги покажа къде са. Оставиха повече от час да хвърчат бомби по служители на реда. Също българи. Кой има интерес от това и обикновено ли е оставям всеки да реши за себе си. За мен не е. И няма потребност да " разбираш от полицейски тактики ", с цел да го осъзнаеш. Последва помитане на площада. Биха и влачиха дами, старци, публицисти. Биха и арестуваха момче за направена фотография на служител на реда. Обгазиха публицист, който постъпи в болница. Има задоволително фотоси и видеа от през вчерашния ден в поддръжка на думите ми. Изживяхме пъкъл. Само тъй като един самозабравил се деспот се е вкопчил във властта. Българи против българи. Няма да допуснем.

Вече сме на площада и викаме оставка. Довечера свободните българи, които желаят заслужен живот сме тук. Много хора поддържат митингите. Дори по статистика на близки до властта социолози над 60% от хората ги утвърждават. И да, хубавите неща стават постепенно, изключително, в случай че не си оказал помощ да се случат 11 години. И да, разбирачи, критикари и платени властолюбци има. Винаги може по-добре и в профил е елементарно. Лепиха ни всевъзможни етикети, пришиваха ни на няколко разнообразни мутри и партии. Така работи мафията. С принуда, неистина, провокация и принуждение.

Аз стачкувам с чиста съвест и давам всеки ден от своето време, сила и персонални средства, тъй като желая естествен живот тук. Това вършат и хиляди други. Довечера отново сме там Нас не ни е боязън! Ден 57
Ще успеем единствено, в случай че българите сме дружно и покажем, че нас не ни е боязън. Времето на Борисов изтече!

Хаго Бабикян, Facebook

Почти два месеца протестираме спокойно. За противоположното вижте Франция, Гърция, Беларус и т.н Призовавахме обществено...
Публикувахте от в
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР