Почти два месеца преди студентския празник – 8-ми декември, а

...
Почти два месеца преди студентския празник – 8-ми декември, а
Коментари Харесай

8-ми декември наближава: 140 лв. за нощувка в Банско

Почти два месеца преди студентския празник – 8-ми декември, а офертите за огромните празненства към този момент заливат мрежата. От настоящи реализатори, до етно вечер, отдадена на националните песни, притежателите на разнообразни клубове оферират все по-атрактивни оферти, с цел да привлекат повече посетители. Все отново - какъв брой излиза?
За поредна година, най-предпочитано място за огромното събитие си остава Банско. Курортният град съчетава необикновен баланс сред зимна атмосфера и съвременна конюнктура. Ски писти, старинни заведения за хранене и неповторими нощни заведения, Банско притегля от ден на ден и повече младежи.
Една вечер в скъпарския курорт обаче не излиза по никакъв начин на ниска цена. Сайтове за най-хубавите предложения в интернет оферират ранно опазване на куверти, които стартират от към 140 лева на нощ . Хотелите оферират на младите студенти разнообразни благоприятни условия: като спа услуги, джакузи, сауна, безвъзмезден интернет, закуска, включена в цената и вечеря на блок маса.
Излизането в нощен клуб обаче не е включено в тези оферти. Проверка демонстрира, че местата в най-големите нощни заведения в курорта стартират от 50 лева на човек за вход, като включват алкохол и ядки. Всяка дискотека е поканила друг реализатор, като входът е обособен и друг за всяка една от тях.
Като прибавим и джобните, които всеки би трябвало да има, превоза и другите други разноски, вечер в Банско излиза на един студент над 300 лева . Ако останем повече дни и се възползвам от разнообразни спортни занимания, цената нараства съвсем двойно. Все отново, от курорта споделят, че тази година чака доста повече студенти от предишните години.
Други желани дестинации за студентите са Велинград и Пловдив, където цените са с към 20% по-евтини, само че програмата не е толкоз цялостна. Очаква се тази година, както и предходните, от Министерство на вътрешните работи да вземат спомагателни ограничения за сигурността на празнуващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР