Почти денонощие, след като стана ясно, че Държавната комисия по

...
Почти денонощие, след като стана ясно, че Държавната комисия по
Коментари Харесай

Васил Божков за отнетия лиценз на „Еврофутбол“: Изпращат 2300 души на борсата по време на криза

Почти денонощие, откакто стана ясно, че Държавната комисия по хазарта лишава за три месеца лиценза на „ Еврофутбол “, до медиите позицията си по отношение на това решение изпрати Васил Божков.

Според него то демонстрира липса на държавност и двуличие, имайки поради рецесията поради COVID-19.
Отнеха лиценза на „ Еврофутбол “ за 3 месеца Решението на ДКХ е на съображение текст от закона за просрочени обществени отговорности
„ Временното лишаване на лиценза на „ Еврофутбол “ е следващата цинична показност на мощ с недомислени последствия. Тенденциозното „ заледяване “ на работещ бизнес и изпращането на още 2 300 души на борсата през трите месеца, в които стопанската система ни е сложена пред едно от най-големите си тествания, е отвън всякаква логичност “, написа Божков.

„ Вчера затвориха още една българска компания. В следващите тежки времена за България, хиляди чиновници и ангажирани в бизнеса, както и фамилиите им, останаха без приходи. За следващ път се разрушава с концепцията за персонално облагодетелстване. Отговорността още веднъж ще бъде размита сред измама и неистини, обслужващи лични ползи “, споделя още той.

По думите му закриването на работещи компании във времена на интернационален колапс поражда въпроси, към които не може да остане безразличен.
И „ Еврофутбол “ са плащали по-малко от дължимите държавни такси Жената до Васил Божков има присъединяване в капитала на сдружението
Бизнесменът за следващ път декларира за предумишленост на дейностите на страната по отношение на него: „ Некомпетентността на ръководещите още веднъж ще бъде платена от държавния бюджет. Не е ли задоволителна финансовата тежест, която съзнателно се трансферира от работещия бизнес към обществената ни система. И за какво в този момент? (...) Правителството приканва бизнеса към продажби на персонално имущество, до момента в който продължава да прави злоупотреби. Може би това е стъпката, преди то да бъде иззето или запорирано? Данъците и таксите, които са били плащани до момента по закон, могат да се окажат закононарушение, а всеки да бъде преследван. Семейството му също “.

„ Не мога да остана безразличен и когато орисите на мои чиновници са употребявани за напън и тормоз от страна на проведена група от корумпирани служители. И откровено скърбя, че оцеляването на милиони българи зависи от персони, които безпардонно паразитират върху труда и качествата на хората “, се чете още в позицията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР