Почти четири милиона интелигентни измервателни уреди във Великобритания не работят

...
Почти четири милиона интелигентни измервателни уреди във Великобритания не работят
Коментари Харесай

Предупреждение за интелигентни измервателни уреди, издадено на четири милиона домакинства, тъй като жена таксува сметка за енергия от 3500 британски лири

Почти четири милиона интелигентни измервателни уреди във Англия не работят вярно - излагайки семействата на риск да бъдат таксувани с неправилни сметки за сила.

Това е съгласно последните данни на Министерството на енергийната сигурност и Net Zero (Desnez). Броят на устройствата, които не работят в образован режим, възлиза на 3,98 милиона в края на 2023 година - нарастване от 2,7 милиона през юни 2023 година

Интелигентните измервателни уреди са устройства, които записват информация в действително време за вашето ползване на газ и електричество. След това тези данни се изпращат назад на вашия снабдител на сила посредством безжична технология, тъй че да знае какъв брой сила употребявате.

Идеята е клиентите да не би трябвало ръчно да записват и изпращат показанията на измервателния апарат до техния снабдител на сила. В подмяна на това се допуска, че сметката ви е по-точна - в случай че вашият измервателен апарат работи вярно, т.е.

Но в случай че образован мерите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР