Почти четири дни, след като бащата на певицата Тита бе

...
Почти четири дни, след като бащата на певицата Тита бе
Коментари Харесай

Тита: Баща ми е прекрасен

Почти четири дни, откакто бащата на певицата Тита бе задържан поради издаване на подправени пенсии в родния й Силистра, участничката в „ Като две капки вода” проговори за абсурда. В обществените мрежи тя съобщи, че в действителност баща й е този, който е алармирал за нарушаванията в Национален осигурителен институт и по тази причина задържането му е изненада за всички, които го познават. "По мотив на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.



Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на татко ми за сензация! Второ аз и всички негови близки сме озадачени по какъв начин човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за осъществена незаконна активност от трети лица, е арестуван точно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото старание в следствието на хората и събитията, посочени в сигналите от татко ми, с цел да се разбере обективната истина.

От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата поддръжка и почитание. Образован човек, построил чисто и почтено име през годините, човек с позиция, темперамент, воля за живот и правдивост. И най-много прелестен татко! Силно се надявам истината за един почтен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите още веднъж по този начин “шумно” да я отразят. "

В понеделник Тита показа в „ Като две капки вода”, че е прекарала сложни дни, само че към този момент се усеща добре. Баща й Милен Пенчев към момента е в ареста, откакто бе умишлен от прокуратурата за член на проведена незаконна група, която уреждала подправени високи пенсии на хора, подготвени да си платят за тях.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР