Почти без пари ще излезе тази година лятната почивка на

...
Почти без пари ще излезе тази година лятната почивка на
Коментари Харесай

Джизъса и Златка с евтин меден месец

Почти без пари ще излезе тази година лятната отмора на една от най-известните двойки у нас - Златка Райкова и Благой Георгиев.
Моделката и футболистът, за които неотдавна стана ясно, че са се оженили скрито, избраха да почиват на нашето Черноморие. Семейството е настанено в курорта Златни пясъци, а хотелът е измежду най-лъскавите у нас. Въпреки че за средностатистическия българин 2 бона за пет нощувки са много пари, за Русата Златка и обичания й са нищо и никаква сума.

View this post on Instagram
A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on Jul 21, 2020 at 2:33am PDT

Влюбените, които са привикнали годишно да обикалят далечни и екзотични дестинации, тази година са решили да поддържат нашето Черноморие и да дадат своя принос в спасяването на българския туризъм. Не единствено заплахата от ковид е предиздвикала Златка и Благо да обтегнат снаги на родните плажове. На отмора с тях е и 10-месечният им наследник Благой. За малчугана това е първото сходно пътешестване и родителите му държат детето да е на безвредно място и да не пътува дълго.

За задачата фамилията е избрало да лети със аероплан до Варна, където ги е очаквал частен автомобил, с цел да ги откара до Златните. За да могат плеймейтката и футболистът да се насладят оптимално на престоя си на морето, те разчитат на грижите на една от двете баби на бебето. Русото прелъщение Златка показа преди дни, че с тях ще бъде асистент от фамилията, само че коя тъкмо родственик са избрали, не посочи.

Почивката на Златните ще е и като меден месец за двойката. Без да подвигат доста звук, доскоро повече от месец моделката и спортистът скрито са сключили брак. Новината издаде самата Златка, наричайки Благо собствен брачен партньор в обществените мрежи.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР