Почти 60% от гражданите на Германия смятат, че проявите на

...
Почти 60% от гражданите на Германия смятат, че проявите на
Коментари Харесай

Близо 60% от германците смятат, че здравето на Меркел е личен въпрос

Почти 60% от жителите на Германия считат, че деянията на неконтролируемо трептене на канцлера Ангела Меркел е персонален въпрос, демонстрира изследване, представено от БГНЕС.

Голяма част от запитаните са на мнение, че треперенето, което през последния месец се следи три пъти по време на обществени прояви на канцлера на Германия, се отнася до персоналния живот на Меркел, до момента в който 34% са на мнение, че това е въпрос от публичен интерес.

Ангела Меркел ще отпразнува идната седмица своя 65-ти рожден ден. Тя е отпред на ръководството на страната съвсем 14 години.

По-голямата част от интервюираните, които са се самоопределили като подкрепящи консервативния Християн-демократичен съюз (ХДС) на Меркел, както и болшинството от подкрепящите социалдемократите и „ зелените “, са декларирали, че това е проблем на самия канцлер.

Мнозинството, подкрепящо крайнодясната „ Алтернатива за Германия “ (АГ), считат, че здравословното положение на Меркел е въпрос от публичен интерес, откри изследването.

Въпреки претърпените три пристъпа, канцлерът съобщи, че се усеща добре.

Таблоидът „ Билд “ осведоми, че Ангела Меркел е минала подробни медицински проучвания, които са открили, че треперенето е в резултат на дехидратация на организма й.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР