Почти 3 десетилетия след раждането на първия си син, съпрузите

...
Почти 3 десетилетия след раждането на първия си син, съпрузите
Коментари Харесай

След 14 момчета семейство Шванд се сдоби и с дъщеря

Почти 3 десетилетия след раждането на първия си наследник, съпрузите от Мичиган Катери и Джей Шванд приветстваха с " добре пристигнала " на бял свят щерка си Маги Джейн. Момиченцето е 15-тото дете в фамилията, в което има 14 момчета.
Още по тематиката
45-годишната Катери е родила в четвъртък в болница " Mercy Health Saint Mary " в Гранд Рапидс, а Маги Джейн е с съвършеното тегло от 3400 грама. Гордият татко Джей съобщи пред медиите, че той, брачната половинка му и 14-те батковци са изпълнени с наслада и приветстват появяването на момиченцето в огромната им фамилия.

 Снимка: Instagram

" 2020 година беше запаметяваща се във всяко отношение и по доста аргументи, само че Маги е най-прекрасният подарък, който можем да си представим ", добави Джей Шванд пред Detroit Free Press.

Майката споделя, че е привикнала да живее в огромно семейство. Самата тя е едно от 14-те деца на родителите си. Сестра й Кейт пък има 10 деца, всичките момчета.

 Снимка: Instagram

Катери и Джей са предани католици, не имат вяра в потреблението на контрацептиви и оставят в ръцете на Бог да дефинира размера на фамилията им.

Най-големият наследник на семейство Шванд е 28-годишният Тайлър. След него идват Зак (25), Дрю (23), Брандън (21), Томи (18), Вини (17), Калвин (15), Гейб (14), Уесли (12), Чарли (10), Люк (8), Тъкър (6), Франсиско (5) и 2-годишният Финли.

 Снимка: Instagram
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР