Почти 20 общини, страдащи от финансови притеснения, получиха разрешение да

...
Почти 20 общини, страдащи от финансови притеснения, получиха разрешение да
Коментари Харесай

Общините с недостиг на пари ще продават търговски центрове и офиси, за да плащат за услуги - вижте области

Почти 20 общини, страдащи от финансови терзания, получиха позволение да разпродадат парцели и активи, с цел да заплащат за публични услуги през идната година.

Обикновено на локалните управляващи е неразрешено да продават активи, с цел да оказват помощ при проблеми с разноските, само че рецесия във финансирането значи, че държавното управление облекчава разпоредбите за 19 области в Англия. Съветите евентуално ще се стремят да продават неща, в това число земя за градеж, търговски центрове, индустриални зони и офиси. Те са били предизвестени да не разпродават активи с изгода за общността, като библиотеки и центрове за отдих.

Споразуменията за избавяне са планувани да съберат над милиард паунда за общините. Това се случва, откакто Градският съвет на Нотингам и Градският съвет на Бирмингам неотдавна се оповестиха в неплатежоспособност, до момента в който се борят да се задържат на повърхността.

Те издадоха вести по раздел 114, което е публична декларация, че не могат да балансират счетоводните си книги. Известие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР