Почти 140 работи от 42-ма автори са постъпили за селекция

...
Почти 140 работи от 42-ма автори са постъпили за селекция
Коментари Харесай

Първият зимен фотографски салон в Казанлък се радва на огромен интерес

Почти 140 работи от 42-ма създатели са постъпили за селекция в Първия салон на казанлъшките фотографи. Те са доста разнородни и в цялата палитра от жанрове на художествената снимка. Освен естествени измежду подадените за селекция снимки има и работи портрети, репортажи, актова, макро и продуктова снимка. Над 70 са цветните, а 50 са черно-белите фотоси. По-голямата част от фотографите са употребявали цифрова техника, само че има и трима, употребявали типичен лентови фотоапарати.
Авторите на фотосите са казанлъчани, въпреки някои към този момент да не живеят в Казанлък, само че не късат връзките с родния си град. Наред с одобрени имена като Александър Иванов и Бедрос Азинян има и млади фотографи - студенти, възпитаници от Националното учебно заведение за приложни и изобразителни действия „ Акад. Дечко Узунов “ в града.
Първият зимен фотографски салон се провежда от общинския музей на фотографията и актуалните образни изкуства в Казанлък. Изложбата от селектираните 63 произведения се открива от 17:30 часа в Музея на фотографията и актуалните образни изкуства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР