Почти 14% от българите имат , предаде БГНЕС. Оказва се,

...
Почти 14% от българите имат , предаде БГНЕС. Оказва се,
Коментари Харесай

Втори сме в ЕС по тоалетни на двора

Почти 14% от българите имат, съобщи БГНЕС.
Оказва се, че в страните от Източна Европа към момента има доста семейства, които живеят в жилища без лична тоалетна, демонстрират данните на.
 Обществените тоалетни в София - още един симптом за еволюцията ни Обществените тоалетни в София - още един симптом за еволюцията ни
Колко публични тоалетни има в София и по какъв начин наподобяват те? На този въпрос потърси отговор Българската национална телевизия (БНТ) съвсем 1...
По този индикатор България се подрежда на второ място в Европейския съюз, изпреварени сме от нашите северни съседи румънците. 24,2% от жителите на имат външна тоалетна. На трето и четвърто място са Литва и Латвия надлежно с 10% и 8,7%.
На другия полюс е Швеция, където всеки парцел е екипиран с вътрешна тоалетна, следвана от Люксембург, Малта, Холандия и Словения където този индикатор е 0,1%.
Общо за Европейски Съюз 2% от популацията няма тоалетна в домовете си.
Данните са оповестени в навечерието на 19 ноември, когато се отбелязва Световният ден на тоалетната. Той е иницииран от Организация на обединените нации за повишение осведомеността на хората по света за проблемите свързани с канализацията и хигиеничните условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР