Почти 100-годишна къща на ул. "Хан Крум" 31 в София,

...
Почти 100-годишна къща на ул. "Хан Крум" 31 в София,
Коментари Харесай

8,2 млн.за къщата на Югов и Мара Отварачката

Почти 100-годишна къща на ул. "Хан Крум " 31 в София, в която през годините са живели финансисти, политици, предприемачи, била е офис, а последно – ресторант, към този момент ще бъде център за хора, чиято съществена цел е развиването.

Това заяви Милена Хаджииванова, създател и шеф на консултантската компания "Ейч Вижън ".

"Концепцията е моя, показах я на Николай Събев и той ми повярва. Заедно избрахме къщата сред офертите на пазара, само че инвестицията е негова. Работим като съдружници на договорни начала ", посочи тя.

Николай Събев е мажоритарен притежател на "Еконт Експрес " - куриерска компания, тръгнала от Русе, с доходи 179.5 млн. лв. за 2018 година и растеж 6.8% по отношение на година по-рано.

"Милена Хаджииванова ръководи този обект. Тя е наш бизнес сътрудник неотдавна и е особено поканена да развие тематиката "Човешки напредък " там с мощната ни поддръжка ", удостовери и Николай Събев.

"Стремим се да създадем отворена общественост от хора, за които развиването е съществена полезност ", изясни Милена Хаджииванова.

Тя е клиничен психолог, сертифициран пофесионален коуч и има близо 20 години процедура, обвързвана с образования за личностно и организационно развиване. Работила е и с екипа на "Еконт ", откъдето и познава притежателя на компанията.

"Тук ще има разнообразни събития, образования, джаз вечери, четения на книги, кино, както и споделено работно пространство за 30 души.

В къщата има пет зали, които ще бъдат отдавани чартърен за събития, свързани с общата концепция. Ще работи бар, в който ще се предлага най-хубавото кафе в София, разнообразни коктейли, смутита и други здравословни храни ", добави тя.

В момента осъвременяват дизайна на къщата и градината с концепцията да проработят от началото на октомври.

"Нордик пропъртис ", сдружението за парцели на Николай Събев, има капиталови активи за 20.6 млн. лв. и 455 хиляди лв. доходи през 2018 година

Справка в Имотния указател сочи, че Николай Събев е купил къщата февруари през сдружението си "Нордик пропъртис " за 8.2 млн. лв..

Сградата е към 200 кв.м, дворът – съвсем декар. Продавач е предприемачът Добромир Гущеров през сдружението си "Гущеров и наследник " (бивше "Орел консулт ").
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР