Почти 10% от всички обяви за търгове на частните съдебни

...
Почти 10% от всички обяви за търгове на частните съдебни
Коментари Харесай

30 хотела обявени на търг заради лоши кредити

Почти 10% от всички разгласи за търгове на частните правосъдни реализатори са за хотели, демонстрира информация в регистъра на браншовата им организация.

Става дума за 30 обекта, освен това 21 от тях са с цени над 250 000 лв..

Безспорният номер едно по цена е бизнес-хотел във Варна, който е с оповестена начална търгова цена от 16 милиона и 374 хиляди лв.. Става дума за постройка на осем етажа, с 84 стаи и жилища, както и изцяло оборудвана кухня, ресторант, конферентни зали, фризьорски салон и състезателен център.

Вторият по цена обект, който отива на търг, също е във Варна. Хотелът е ситуиран в курортен комплекс „ Чайка “, в непосредствена непосредственост до „ Златни пясъци “. Обектът се състои от три обособени здания, едната на два, другите две на три етажа, както и 1 декар прилежащо място. Началната търгова цена при него е 5.4 милиона лв.. Ипотеката е направена в интерес на банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка.

В листата за търговете са още два хотела в Пампорово, като и при тях цените са сериозни- 4-5 милиона лв..

По един хотел е разгласен за продажба и в някои от най-известните курорти на страната-Царево, Рибарица и Хасковските минерални бани. На другия полюс е хотел в Стара Загора, който се предлага на търг с начална цена от 92 600 лв.. Причината за ниската цена е както площта на постройката - малко над 200 м2, по този начин и местоположението - в индустриалната зона на града.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР