Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, научи

...
Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, научи
Коментари Харесай

След Капките: Мария Илиева вдигна рязко хонорара

Почти 10 бона хонорар търси за участия Мария Илиева, научи HotNews. Певицата е вдигнала летвата доста високо, откакто стана майка. " Времето ми е скъпо и няма да им пея за по-малко от 8000 лева ", била безапелационна изпълнителката на " Играя стилно ".

Преди години тя прибираше към 4000 лв., а с днешна дата си е двойно по-скъпа. Точно толкоз е прибрала при едно от последните си участия в провинцията. В сумата влизат и пътните разноски, само че в случай че можела тя би си ги поискала настрана. " Срам я е да си търси парите и за горивото, тъй като са дребни суми и би изглеждала смешна на фона на осемте бона ", разясняват осведомени.

Такива възнаграждения прибират най-големите в естрадата ни, да вземем за пример Васил Найденов. Кеца върви по изяви против 8000, като част от хонорара дели с двете си беквокалистки и мениджъра му Ивайло. При Мара ситуацията е много по-благодатно, тъй като тя заплаща единствено на озвучител и вероятно водач, само че в множеството случаи кара тя или другия човек от екипа й. Отделно звездата не се регистрира на компания, тъй като се самопродуцира. Илиева подвигна хонорара си внезапно и поради изявите си в " Като две капки вода ".

Рекламата си оказва огромно значение и в последно време певицата е по-търсена от всеки път, без значение че няма шлагер от години. Брюнетката обаче е остаряло куче в сектора и постоянно знае по какъв начин да се промотира за повече пари. Сега без значение, че би трябвало да е по-близо до бебето, Марчето е на педал за задължения. Наскоро тя разгласи, че потегля на турне, от което ще проработи много съществени пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР