"Почта банк" има много добри перспективи за развитие, заяви руският

...
"Почта банк" има много добри перспективи за развитие, заяви руският
Коментари Харесай

Путин: Почта банк има много добри перспективи за развитие

"Почта банк " има доста положителни вероятности за развиване, съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с основният изпълнителен шеф на "Почты России " Николай Подгузов, заяви РИА новости

Държавният глава означи също, че "Почта банк " има освен най-важното икономическо, само че също по този начин и обществено значение. "Знам, че в последно време се развива много сполучливо ", сподели Путин.

Руският президент акцентира значимостта на работата на "Почта банк " за разгръщане на мрежа от банкови клонове. "Това е доста значимо, като се има поради, че по някаква причина някои други огромни финансови институции понижават своята мрежа ", добави той.

"Почта банк " ще усили заплатите на чиновниците си с 20% като повишението ще стартира на 1 май в 17 района, заяви основният изпълнителен шеф на компанията Николай Подгузов по време на срещата си с съветския президент Владимир Путин, съобщи РИА Новости.

Подгузов съобщи, че "Почта банк " в действителност е доста сполучлив план: "Търсенето на финансови услуги, изключително в селските региони, е доста високо. Сега в действителност бързо развиваме мрежа от банкови клонове и виждаме какъв брой добре популацията реагира на финансовите услуги на "Почты России ", добави той.

Главният изпълнителен шеф на компанията увери Путин, че цялата инфраструктура на "Почты России " от 42 хиляди пощенски станции ще се употребява за даване на финансови услуги и други обществено значими услуги, които могат да бъдат търсени от жителите.

"Почта банк " е универсална банка за търговия на дребно, основана от Групата ВТБ и "Почтой России " през 2016 година. Банката развива районна мрежа, основана на офисите на Пощенската работа на Русия, работеща без касови мрежи. По отношение на активите, съгласно рейтинга на РИА Новости, от 1 януари банката заема 27-то място в банковата система на Руската федерация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР