Почивните дни ще са топли и подходящи за почивка на

...
Почивните дни ще са топли и подходящи за почивка на
Коментари Харесай

Днес се пригответе за летни бури с гръмотевици и градушки

 Почивните дни ще са топли и подобаващи за отмора на морето, защото в Източна България превалявания няма да има. Съботата ще стартира със слънчево време на изток и раздрана облачност на запад. Около и след обяд в Западна и Централна България обаче ще има условия за местни летни стихии с валежи, гръмотевици и риск от градушки. Вятърът ще е по-осезаем в Северозападна България. Температурите в най-топлата част на денонощието ще са сред 28 и 36 градуса, с най-високи стойности по поречието на Дунав и в Югоизточна България.

По крайбрежието ще е слънчево време без превалявания през целия ден. Вятърът ще е лек, североизточен, а температурите ще са от 27 до 30 градуса. Температурата на водата ще е 24-25 градуса на север до към 27 в някои южни региони на крайбрежието. Вълнението ще е едва с наклонност да остане по този начин доникъде на идната седмица.

В неделя температурите ще останат близки, денят ще е парещ, само че още веднъж със следобедни летни превалявания в Западна и Централна България. За тези региони са вероятни градушки.

В началото на новата седмица остават условия за валежи в западната половина на страната. Следобедните температури ще вървят нагоре, само че с леки съмнения ще се задържат в интервала 30-35 градуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР