Почивните дни са любими на всеки. Не се налага да

...
Почивните дни са любими на всеки. Не се налага да
Коментари Харесай

УИКЕНД изненада за всяка ЗОДИЯ, 13-14 март

Почивните дни са обичани на всеки. Не се постанова да съблюдаваме графици, да ставаме рано от сън, да вършим служебни задания. Обикновено през уикенда прекарваме времето си в компанията на фамилията и се радваме на живота с усмивка на разположение.
Ето и изненадите, които животът е подготвил за всяка зодия през уикенда:
Овен
Овените ще се усещат извънредно хармонично и ще получат оня безценен мирис, който отдавна насам обмислят дали да си закупят. Техният сътрудник ще ги изненада и ще ги накара да се усещат специфични, обичани и ценени.

Телец
Телците и този уикенд ще научат същински приятна вест, обвързвана с техен непосредствен или родственик. Много евентуално е да бъдат поканени на събитие, за което не са предполагали. Това същински ще ги зарадва и изненада.
 Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 2) Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 2)
Везни Везните ще се радват на грижи и внимание, от страна на половинката си. Това ще ги зарежда извънредно доста с позитивна енерг...
Близнаци
Близнаците да се подготвят за рисково прекарване. Някой е решил да ви изненада с сходно премеждие и към този момент е подготвил всичко за идното събитие.

Рак
Раците най-сетне ще получат одобрителния отговор, за който са били в очакване месеци наред. Това не просто ще ги изненада, защото към този момент са се били отчаяли, само че и ще ги зарадва безпределно доста.
 Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 1)? Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 1)?
Март месец е колкото харесван, толкоз и нежелателен. Той е изменчив до толкоз, че един ден носим шапка с козирка, а на другия – ув...
Лъв
Лъвовете ще получат висока оценка от своя шеф. Паралелно с това ще бъдат сюрпризирани, като станат очевидци на паричното постъпление в банковата си сметка. Солидният бонус ще им се отрази в действителност добре.
Дева
Девите ще тънат в лукс през уикенда. Те ще се усещат безпределно ценени от своите най-близки хора. Романтична изненада, съпроводена с пътешестване, ще ги накара да засияят от благополучие.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР