Почивните бази по Северното Черноморие са пълни с гости от

...
Почивните бази по Северното Черноморие са пълни с гости от
Коментари Харесай

Българи, румънци и поляци пълнят хотелите по Северното Черноморие

Почивните бази по Северното Черноморие са цялостни с посетители от страната, Румъния и Полша, сподели ръководителят на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите Павлин Косев.

Според него страната ни сега е в доста преференциална позиция, тъй като е в зелената зона за пандемията от Ковид-19 и би следвало това да се популяризира на всички равнища. В Европа има страни, които са известни дестинации, които още веднъж стягат ограниченията, и е прекомерно евентуално тези, които желаят да почиват, да се пренасочат към България, сподели още Косев.

Конкретно за Варна той уточни, че градът е цялостен с посетители. По думите му, за това оказват помощ и огромните спортни шампионати, чийто хазаин е крайморският град. Ако обстановката с преодоляването на пандемията у нас се резервира и времето през септември е хубаво, има късмет сезонът да бъде относително добър, заключи Косев.

Председателят на ВАРХ заяви още, че е получил благодарствено писмо от Националното съдружие на сираците в България. Поводът е, че организацията е помогнала 40 деца от СУ " Св.св.Кирил и Методий " в Пордим, взели участие в националния фолклорен конкурс " Диньо Маринов ", да бъдат настанени и хранени в хотел " Тинтява " гратис. Благотворителността не е нещо, за което да се сещаме единствено по празници и акции, а е нужно да оказваме помощ постоянно, когато можем, тъй като стореното положително се отплаща, заключи Косев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР