Почивката на волейболните национали е към своя край. След като

...
Почивката на волейболните национали е към своя край. След като
Коментари Харесай

Националите започват подготовка за Мондиал 2018

Почивката на волейболните национали е към своя край. След като не съумяха да се класират на финалите на Лигата на нациите , играчите получиха 20 дни почивка. Тя обаче ще завърши в понеделник.

Селекционерът Пламен Константинов събира волейболистите в неделя, а в понеделник те ще създадат първа подготовка в София. Те ще стартират с фитнес, а подготвителният им развой ще се организира в зала " Христо Ботев " и в НСА.

Лагерът в столицата, с който започва подготовката на националите за международното състезание, ще продължи единствено седмица. След това играчите ще продължат тренировките на Белмекен. Те ще бъдат там до 11 август, а на 13 август националите се местят във Варна.

Именно в морската столица ще се изиграят мачовете от груповата фаза на международното състезание (9-21 септември). България е в група D дружно с Полша, Финландия, Куба, Пуерто Рико и Иран . Срещите ще се изиграят в зала " Конгресна " на ДКС.
 Открита подготовка на националите по волейбол @@@

Мачовете от група В също ще бъдат в България, само че в зала " Арена Русе " . Там за място на 1/8-финалите ще се борят Франция, Бразилия, Канада, Китай, Египет и Холандия.


BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР