Почивката на Александър Зверев на Малдивите следващата седмица ще е

...
Почивката на Александър Зверев на Малдивите следващата седмица ще е
Коментари Харесай

Зверев: Удивително е, че победих Джокович и Федерер

 Зверев победи на финалите на АТР в Лондон
Почивката на Александър Зверев на Малдивите идната седмица ще е доста по-сладка, откакто 21-годишният тенисист победи на финала в Лондон. Германецът спечели най-голямата купа в кариерата си, откакто в решителния мач победи международния №1 Новак Джокович с 6:4 6:3.

" Този трофей значи доста, всичко, за играчите. Играеш единствено против най-хубавите. Падна на колене и по тази причина в този момент малко ме болят, другояче съм доста благополучен.

Удивително е, че победих поредно Новак Джокович и Роджър Федерер. Изключително горделив съм от това. Иван Лендъл проучва мача, който играх с Джокович преди няколко дни и ми сподели няколко неща, които би трябвало да направя по друг метод.

Бях по-агресивен, взима топката по-рано. Баща ми обаче е основата, тъй като той ме е научил да играя тенис. Заслугите са на татко ми повече, в сравнение с всеки различен. Разбира се, опитът на Иван на корта и отвън него е страховит.

И това ми оказа помощ. Федерер и Джокович и остават любимците в огромните шампионати. Ще направя обаче всичко, с цел да стана по-добър и да мога да се съпоставям с тях. Имам доста неща за възстановяване, към момента съм млад ", сподели Зверев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР