Почивката е дългоочаквана и вълнуваща за малки и големи, особено

...
Почивката е дългоочаквана и вълнуваща за малки и големи, особено
Коментари Харесай

Най-добрият СПА хотел край Пловдив пусна промо оферти за септември

Почивката е дълго чакана и вълнуваща за дребни и огромни, изключително когато се доверите на същински експерти. Най-модерният пусна атрактивни предложения за месец септември . Хотелът е единствено на 2 км от Пловдив, а в него ще откриете развлечения, успокоение и комфорт. Именно това го трансформира в извънредно желано място на дребни и огромни.
Прочетете още
Богатата стратегия включва танцов отбор, музикална стратегия на акустичен роял, посетител реализатор и DJ, специфична всеки ден, а настаняването на две деца до 6 година в това число е гратис.

Хотелът разполага с четири външни басейна с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а с помощта на новаторската пречистваща система, дезинфекцията на басейните е отлична, въздухът е пресен, а очите и дихателните ви пътища към този момент няма да се нервират от познатия аромат на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка интервенция новаторската система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните способи, без прибавяне на никакви нездравословни химикали.


В „ Парк и СПА Хотел Марково” има и, в което температурата на водата е 38°C градуса. Можете да се възползвате и от термалната зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и фитнес зала.

Ще се насладите на извънредно богата на подбор блок маса за закуска и вечеря , включваща прясно изцедени сокове, кафе еспресо, многообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и салами, на момента изпечени цели прасенца и още в обилие.



За изненада на всички гости е планувана и празнична лотария , а за най-малките ще има ежедневна детска анимация . На 22 септември за заниманието на децата ще се погрижат от Парти център Тон Бонбон. На 23 септември от Куклен спектакъл Пловдив ще изиграят зрелище за малчуганите, а на 24 септември от „ Щура лаборатория” са планували обичани научни опити за децата.



Побързайте и грабнете своя пакет „ 22 септември”с 10% отстъпка за ранни записвания до 15 август и си гарантирайте едно незабравимо преживяване в хотела, печелил премиите „ Най-добър СПА хотел за фамилна отмора на 2020 и 2021 година” и „ Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 и 2021 година”.

За повече информация и резервации: и
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР