Почивайте, бе! Почивайте! Кой ви пречи сега? Коронавирусът се сви

...
Почивайте, бе! Почивайте! Кой ви пречи сега? Коронавирусът се сви
Коментари Харесай

Неустоимо кафява оферта

Почивайте, бе! Почивайте! Кой ви пречи в този момент?

Коронавирусът се сви в ъгъла и ближе рани. Живи сте. Що не почивате? Пари ли нямате? Нали всеки е наръгал по 100 бона под матрака? По тв приемника го споделиха! Щипнете малко оттова, палете автомобила и тичешком марш на морето, че да помогнете на родното. Щото родното го е окъсало и в този момент мъца на смъртен одър. Ама вие не вярвате. Разбира се, че няма да вярвате, тъй като сте лъгани до побъркване. Омръзнало ви е да гледате закъсали предприемачи с ланци и часовници за по петдесет бона. Щото вас до гибелта ви разделят заплата и половина и единствено с единия наниз на закъсал бизнесмен може да живеете половин година. Ама по този начин е в капитализма – закъсва кой както може. Ама нищо, вие щом с ДМС-и медицината на цяла страна поддържате значи имате пари.
Слушайте в този момент – плажовете ще са безвъзмездни. По левче-два, на места пет, 10 или повече. Щото на изток от Айтос 10 лв. не са пари. Десет лв. за чорба е гратис. Не се стискайте. Концесионера и той душа носи. А в случай че напълно гратис желаете и такава алтернатива има - до кофите за отпадък е гратис. Ако хвърлите хавлийката до бунището ще имате и неповторимия късмет да ви се заздрави имунитета дотам, че лимфоцитите ви ще гризкат еболите като солети. Мръщите се. Гадно ви било там. Ми гадно е, щото е гратис.
Знаете ли, че има хотели сред които дистанцията е по-малко от два метра? И това ли не ви харесва. Значи мрънкахте, че сте били изолирани в този момент ще мрънкате че ви било пренаселено. Че то вашето угодия няма.
Ако всичко това ви е малко ще прибавим и морски спорт - отстрел на делфини. Няма го на никое място по света. Плащаш и пукаш по гадините а душата ти си почива и пее. Трябва единствено да се гласоподава закон всичко това да е законно, само че това най-лесното.
А чували ли сте за огромното кафяво нещо - кратко ГКН? Идете във Варна и ще го видите. Това ГКН е нещо удивително. Нещо като наш си Стоунхендж но лайнян. Можел и от космоса да се види. Хората фотоси качват, а ние един лев не можем да изкараме от тази забележителност. Обаче вие злобари единствено това чакате. Не било ок. Миришело. Какви патриоти сте, бе? Ми то и козето сирене мирише но го лапате! Нали? Само малко рекламно да се пипне това ГКН и работата ще заспи. Да се вкара нещо селско, био и с обичаи. Примерно разгласяваме, че разполагаме с най-големия безвъзмезден контейнер за био крайни артикули на човешката същина. Пукаме едни петдесет-сто милиона за реклама и гледайте какво става. Чужденците ще се избият да идват. Колкото до лайняната бактерия - Ешерихия оли ще я прекръстим на Спецификус булгарикус и единствено щракай с пръсти и цялостни хотелите с екотуристи.
А в този момент съществено: пътуването до родното ни море ще бъде по-евтино поради по-ниските цени на горивата. За другите дестинации обаче няма такива данни. Затова добре си помислете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР