Почитателите на Samsung ще получат възможност да се сдобият с

...
Почитателите на Samsung ще получат възможност да се сдобият с
Коментари Харесай

Vivacom смартфоните на октомври са хитови 5G модели на Samsung - Samsung Galaxy S21+ 5G и Samsung Galaxy A52s 5G

Почитателите на Samsung ще получат опция да се снабдят с две от най-новите устройства на марката при доста атрактивни условия. Моделите и са оповестени от за. Те се оферират в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на оператора с опция за 36-месечен лизинг и в композиция с мобилните проекти 5G и 5G. С акцията си телекомът прави настоящия флагман Samsung Galaxy S21+ 5G и един от най-хубавите модели от междинен клас Samsung Galaxy A52s 5G още по-достъпни и дава опция на българските консуматори да употребяват мобилни услуги от пето потомство в най-голямата 5G мрежа в страната.

Тарифният проект Unlimited 150 5G включва неограничени мегабайти за мобилен интернет, неограничени диалози и безкрайно изпращане на къси известия в България и останалите страни от Европейски Съюз, достъп до музикалната платформа TIDAL, както и до телевизионната платформа EON с над 40 канала. А всички нови и преподписали до 31.10.2021 година клиенти на Unlimited 50 и Unlimited 150, ще употребяват своите мобилни проекти без ограничаване в скоростта до 31.01.2022 година Таксата на Unlimited 150 е 43,99 лв. на месец.
 Vivacom предлага в магазините си и онлайн смарт телефона Samsung Galaxy A52s 5G Vivacom предлага в магазините си и онлайн смарт телефона Samsung Galaxy A52s 5G
Почитателите на марката Samsung имат опция да се снабдят с още един топ смарт телефон от този бранд при доста преференциални условия. Това е м...

Флагманът е впечатляващ смарт телефон с тройна съществена камера, която разполага с три професионални датчика за изключителни фотоси когато и да е на денонощието – широкоъгълен (12MP), телефото (64MP) и ултраширокоъгълен (12MP), както и 10MP селфи камера. В допълнение, устройството може да записва видеоклипове в 8К резолюция, от които дирекно могат да бъдат селектирани най-хубавите фрагменти. Моделът има 6.7-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 1080 на 2400 пиксела и 120 Hz периодичност на освежаване, с цел да се насладите на завладяваща картина с минимални спирания и суперплавна работа с всички приложения. Нещо повече – с цел да се потопите напълно в действието, устройството е снабдено със стерео AKG Dolby Atmos високоговорители за бистър тон. Смартфонът е с 8-ядрен процесор Exynos 2100,  предлага се с 8GB оперативна и 256GB вградена памет и работи с операционна система Android 11. Някои от екстрите му включват още поддръжка на стандарта IP68 за водо- и прахоустойчивост, супер бързо 25W зареждане, както и поддръжка на 15W безжично зареждане, стандарта NFC за транспорт на данни на близко разстояние, Ultrasonic датчик за пръстови отпечатъци и безжично шерване на сила.. Батерията му е с потенциал 4800 mAh за оптималната устойчивост. Моделът се предлага в два типичен цвята:  Загадъчно сребърно и Загадъчно лилаво, на цена от 50.98 лева на месец в композиция с проект Unlimited 150.

е елегантният нов смарт телефон от междинен клас на Samsung, който разполага с доста положителни характерности и екран, усъвършенстван за гейминг. Той е с 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED екран със 120 Hz периодичност на освежаване, с която игрите на телефона отиват на последващо вино. Дизайнът съчетава красиво матово покритие на гърба и екран от Corning Gorilla Glass 5 за оптимална резистентност. Телефонът има четворна съществена камера с 64MP главен датчик, 12 MP ултраширокоъгълен обектив, както и 5MP макро обектив, и 5MP обектив за дълбочина особено за феновете на фотографията. Устройството разполага и с 32MP предна камера за отлични селфита. Процесорът му е 8-ядреният QC Snapdragon 778G, амоделът работи с операционна система Android 10. Батерията му е с потенциал от 4500 mAh и поддържа 25W супер бързо зареждане. Предлага се в четири свежи цвята:  лавандула, мента, черно и бяло на цена от 17.98 лева на месец в композиция с проект Unlimited 150.

Двата Samsung модела, които поддържат 5G мрежата на Vivacom, както и услугите VoLTE и VoWIFI, са налични на посочените атрактивни цени в цялата комерсиалната мрежа и онлайн магазина на оператора, до края на месеца. Повече информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР