Почитателите на книгите Дж.К. Роулинг и света на Хари Потър

...
Почитателите на книгите Дж.К. Роулинг и света на Хари Потър
Коментари Харесай

Видео представя геймплей от Hogwarts Legacy

Почитателите на книгите Дж.К. Роулинг и света на Хари Потър наподобява най-сетне ще получат играта, която постоянно са чакали и заслужават, в лицето на Hogwarts Legacy. Warner Bros. Interactive Entertainment демонстрираха за следващ път в края на предходната седмица качествата на играта в половинчасово видео.

Видеодневникът ни показва неповторимия свят на Hogwarts Legacy – от другите способи на напредване в пространството, дали ще е с летящата метла или голям черен кон с крила, другите способи за подготвяне на отвари и рецептурниците за заклинания, комбат системите, ръководството на средата и други

Освен основната история, в играта ще може да посещавате дребни поселища, които ще ви оферират, както наличие, по този начин и геймплей. И несъмнено тук може да обогатявате инвентара си, да подобрявате магическите си сили и да се сдобивате с скъпи и редки запаси. В течение на история виждате промяната на сезоните. Става ясно също тъй че въпреки и играта да предлага открит свят, то той няма да е подобен още през цялото време, а ще се открие изцяло в даден миг от историята, след който ще може да изследвате средата по свое предпочитание.

Тук виждаме също по този начин и стаята на условията, която се явява и ваш дом в рамките на Хогуъртс. Тя може да бъде предекорирана главно по ваше предпочитание и даже да измененията нейната форма. Може също да си спечелите пари в игра, които да употребявате за спомагателното ѝ обзавеждане. Тук отглеждате своите растения и забърквате тайнствени отвари. Освен това получаваме обстоен взор над животните, които може да опитомявате, а в случай че спасите някое от грозяща го заплаха, това ще ви докара съответните изгоди.

Hogwarts Legacy излиза на десети февруари идната година за PS5, Xbox Series X|S и PC.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР