Почитателите на класическата музика ще имат възможност да присъстват на

...
Почитателите на класическата музика ще имат възможност да присъстват на
Коментари Харесай

Младата цигуларка Зорница Иларионова с нов концерт

Почитателите на класическата музика ще имат опция да участват на самодейност „ Концерт за вяра " в Концертна зала на НМУ " Любомир Пипков " на ул. " Оборище " 17 на 26/01/2020 година в 17 ч., където ще прозвучат произведения на Бетовен, Брамс, Дебюси, Шор и Сарасате в осъществяване на младата цигуларка Зорница Иларионова с съпровод на пианистката Мартина Табакова.

Зорница е в усилена подготовка за своето присъединяване, с което се надява да насърчи поддръжката към младите и извънредно надарени ученици на най-старото музикално образователно заведение у нас. „ Защото до огромния триумф в изкуството пътят е дълъг и комплициран, а геният заслужава да бъде насърчаван! Със събраните от концерта средства ще подкрепим развиването на обещаващи млади звезди на НМУ " Любомир Пипков ", излъчени след прослушвания през годината ", споделя Зорница.

Освен подаръка си към всички възпитаници в НМУ „ Любомир Пипков " - своето безплатно присъединяване в рецитала в неделната вечер, Зорница към този момент е отправила покана към пет от тях да излязат на огромна сцена дружно с нея напролет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР