Почитателите на Къци Вапцаров го натискат да влезе в политиката,

...
Почитателите на Къци Вапцаров го натискат да влезе в политиката,
Коментари Харесай

Натискат Къци да влезе в политиката, той не ще и да чуе

Почитателите на Къци Вапцаров го натискат да влезе в политиката, разбра HotArena.

" Къци, по този начин или другояче не гласоподавам в никакъв случай. Защо не се кандидатираш за ръководещ, с цел да има за кого да пусна гласа си? ", пита почитател на Вапцаров, а блондинът е безапелационен, че това е за хора, които схващат от тази работа и той няма сходни упоритости. През последните седмици Къци употребява обществените мрежи като поле за изява, където изрича наблюденията си от протичащото се в страната ни.  

Шоументът счита, че не всички решения, взети през последните два месеца, са верни. Според него хората би трябвало да се върнат по-скоро на работните си места. " За първи път в новата история на хората им е неразрешено да работят със закон. Искаме си труда! ", отсича Къци. Вапцаров милее най-много за актьорите без щатни места, които сега са без работа и приход. 

Преди два месеца Вапцаров шеговито съобщи, че след присъединяване си в риалити формата ВИП Брадър не се опасява от изолацията и карантината. Два месеца по-късно Къци е уверен, че взетите ограничения ощетяват хората и отрицателните последици занапред ще се усещат по-осезаемо. За да се откъсне от всички тези мисли, шегаджията се е отдал на пчеларството. От години той и жена му създават мед като се хвалят, че техният е най-вкусният на света.

Вапцаров и брачната половинка му са измежду дребното образци за устойчиво семейство, запазило се цяло в света на шоубизнеса. Преди няколко месеца се наложи Къци да измами брачната половинка си Меги за първи път. Той беше огромната изненада в " Маскираният артист ". В облика на Шапката той съумя да разкрие гения си на артист, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР