Почитателите на историите за Мечо Пух и плюшените му приятели

...
Почитателите на историите за Мечо Пух и плюшените му приятели
Коментари Харесай

Впечатляващата история на Мечо Пух и порасналия Кристофър Робин

Почитателите на историите за Мечо Пух и плюшените му другари имат опцията да видят какво се случва с обичаните им герои в игралния филм на Дисни „ Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “.
 
Новият филмов откъс на обичаната от всички история от предишното показва освен продължението, само че и една грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безпределно доста страсти за феновете. В „ Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “ момчето, което познаваме от безкрайните му завършения в Голямата гора дружно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си.
 
Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път би трябвало да дойдат в неговия свят и да оказват помощ на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което към момента носи вътре в себе си.
 Кадър от игралния филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух Кадър от игралния филм на Дисни „ Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “Форум Филм България
Вече пораснал, Кристофър Робин е покрит от работа, нископлатен и изправен пред нестабилно бъдеще. Той има свое семейство, само че работата му се е трансформирала в неговия живот, заради което отделя извънредно малко време на жена си и щерка си.-->
 
Когато още веднъж се събира с Мечо Пух, с който дълго са били разграничени и радостното им, изпълнено с обятия и смях детство е било забравено, другарството им още веднъж се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на равнодушие и детски фантазии, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а в действителност са били най-хубавото нещо.
 
След злощастен случай със служебното куфарче  на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, в това число Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и самоуверено навлизат  в Лондон, с цел да върнат назад извънредно значимите изгубени движимости... тъй като най-хубавите другари постоянно ще бъдат до теб
 Кадър от игралния филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух Кадър от игралния филм на Дисни „ Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “Форум Филм България
„ Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “ е режисиран от номинирания за Златен глобус Марк Форстър („ Пътят към Невърленд “) по сюжет на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за Оскар Алисън Шрьодер, по история на Пери, основана на героите, основани от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд. Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър дружно с Рене Уолф и Джеръми Джонс.
 
Носителят на Златен глобус Юън Макрегър е в ролята на Кристофър Робин, номинираната за Златен глобус Хейли Атуел („ Агент Картър “) пък играе брачната половинка му - Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин - Маделин, а носителят на премия Еми Марк Гатис („ Шерлок “) се превъплъщава в Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.
 
Дисни споделя историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната къса версия на „ Мечо Пух и Меденото дърво “ с присъединяване на героя Кристофър Робин, която е последвана от няколко късометражни кино лентата. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и доста заглавия на DVD.
 
Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “ ще завладее кината на 3 август 2018 година.
 Кадър от игралния филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух Форум Филм България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР