Почитателите на Гъмзата,Лили и Борис Солтарийски ще имат щастливата възможност

...
Почитателите на Гъмзата,Лили и Борис Солтарийски ще имат щастливата възможност
Коментари Харесай

Гъмзата, Лили и Борис Солтарийски се събират за купон

Почитателите на Гъмзата,Лили и Борис Солтарийски ще имат щастливата опция да ги видят онлайн в столичния клуб-легенда Биад. След мощните участия на Азис, Галена и Преслава идва ред и на не по малко харесваните реализатори,които всяка вечер ни радват от дребния екран.

В зоната за релакс ще бъдат посрещнати с плата от плодове и изискани мезета от Италия, с цел да се почустват като същински звезди.,,Поканихме любимците на България, тъй като нашите посетители ги обожават,харесват ги, веселят се„ споделя притежателя на клуба Димитър Иванов. На 9 февруари тримата емблематични реализатори до ранни зори ще извисят глас от сцената на клуба с история.

Веднага на идващия ден Преслава ще завладее с наличието си.Константин поема щафетата за Деня на влюбените. Калина Шопова- Ася от София денонощно, футболиста Слачо Тошев, Жана Янева, Атанас Лазаров са единствено една дребна част от известните персони запазили си места в клуба.На 10.02 Преслава поема празненство щафетата, а пък на 14.02 Константин гостува в Деня на влюбените.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР