Почитателите на екстравагантната мода и огромните рокли и аксесоари може

...
Почитателите на екстравагантната мода и огромните рокли и аксесоари може
Коментари Харесай

Мет гала се завръща

Почитателите на екстравагантната мода и големите рокли и аксесоари може да се ухилен, защото преди ден беше оповестено, че Мет церемония се завръща. Тя обаче няма да се състои в първия понеделник от май, каквато беше традицията до момента.

След като през 2020 година събитието беше анулирано за неопределен срок поради пандемията от ковид, музеят за изкуства „ Метрополитън “ разгласи, че галата се завръща и то в две елементи. Следващата експозиция ще включва серия от церемонии, които ще почетат американската мода. Първата част, озаглавена „ В Америка: Лексикон на модата “, ще се организира на 18 септември 2021 година и ще продължи на 5 септември 2022. Тя ще отпразнува 75-тата годишнина от основаването на отдела по костюми и ще покаже съвременен прочит на американската мода.

Втората част, „ В Америка: Антология на модата “ ще стартира на 5 май 2022 година и ще се концентрира върху развиването на американската мода, показвайки комплицираната и пластова история на тази промишленост. Тази експозиция също ще завърши на 5 септември 2022 година.

Най-вероятно звездният бал, който всички чакаме, ще се състои на 13 септември 2021 година, при съблюдаване на всички здравни и ограничаващи ограничения. За наше благополучие, ще има и още едно светско събитие, което ще се организира на 2 май 2022 година.

През март 2020 година списание Vogue, което провежда събитието, разгласи, че Мет церемония се отсрочва. Първоначално събитието беше преместено за през октомври, само че по-късно беше анулирано напълно. „ Провеждането на Мет церемония към момента се разисква “, съобщи Нанси Клинтън през май 2020 година. Тогава музеят „ Метрополитън “ беше затворен и не се знаеше по кое време ще може още веднъж да посреща посетители. Съединените щати се намираха в извънредно тежко положение, като бързо се трансфораха в една от страните с най-вече смъртни случаи от ковид.

Тъй като обаче болестта продължи да се популяризира, до края на 2020 година стилното събитие по този начин и не беше пренасрочено. През предходната година, в случай че всичко беше наред, домакини на Met церемония трябваше да бъдат Анна Уинтур, Лин-Мануел Миранда, Мерил Стрийп и Ема Стоун, като централна тематика беше „ За времето: Мода и дълготрайност “. Засега не е ясно дали тези звезди остават като водещи на събитието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР