Почитателите на Брад Пит сериозно се притесниха за здравословното му

...
Почитателите на Брад Пит сериозно се притесниха за здравословното му
Коментари Харесай

СНИМКИ на Брад Пит в инвалидна количка изплашиха феновете му

Почитателите на Брад Пит съществено се тормозиха за здравословното му положение, откакто неотдавна в интернет пространството се появиха негови смущаващи фотоси, показващи го седнал в инвалидна количка, бутана от здравен служащ по болничен кулоар. И въпреки на фрагментите да се вижда, че звездата от " Имало едно време в Холивуд " се пробва да резервира самоличността си в загадка, носейки защитна маска, над която е поставил чифт слънчеви очила, а за по-сигурно е вдигнал и качулката на тъмното си яке, правилните му почитатели въпреки всичко съумяха да го разпознаят.

Голяма част от тях помислиха, че мозъчното заболяване, от което преди осем години артистът призна, че страда, се е влошило и в този момент се е наложило той да бъде приет в болница. Припомняме, че през 2013 година в изявление за сп. " Esquire " Пит разкри, че е диагностициран с прозопагнозия - заболяване, дължащо се най-често на контузия или съдов проблем, при което човек не може да запомня или разпознава лица.

В диалога той изясни, че в резултат на заболяването е почнал да прекарва повече време вкъщи си, заобикаляйки блестящите събития в Меката на киното, защото не е кадърен да разграничава хората, с които среща на тях, като нееднократно му се е налагало да се преструва, че знае с кого приказва.

Brad Pitt leaves medical center in a wheelchair post-dentist
— Page Six (@PageSix)
Тогава секссимволът искрено съобщи, че облиците на събеседниците му биват заличени от паметта му още в мига на тяхната разлъка. Брад описа, че признаците за положението му са почнали да се появяват година по-рано, когато открил не можел да се сети по кое време и по какъв метод се е срещнал с хората. Ето за какво, пробвайки се да разсъни паметта си, той непосредствено ги питал. Въпросите му обаче били одобрявани като симптом за егоцентризъм и славословие от негова страна, по тази причина екранният Ахил решил да не усложнява ненужно обстановката, карайки близките да се усещат унижени, и решил да пропуща множеството от светските изяви, в случай че наличието му не било в действителност наложително. По-късно той се подложи голям брой проучвания, а по-късно и на лекуване, като наскоро съобщи, че се усеща доста по-добре.

Сега обаче, изображенията му в инвалидна количка обезпокоиха последователите му, карайки ги да предположат, че мозъчното му разстройството се е завърнало с нова мощ. За благополучие " Page Six " предава, че истината е друга.

Brad Pitt is seen in a wheelchair after having his 'wisdom teeth removed'
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
" Това е нищо! Той просто имаше час за ортодонт ", споделя източник на уеб страницата.

Медията прецизира, че Пит отишъл в медицински център, намиращ се в Бевърли Хилс, тъй като е трябвало да му извадят влъхва. Според обявата помощното средство за напредване напълно не е било належащо, само че защото 57-годишният някогашен брачен партньор на Анджелина Джоли въпреки всичко се води пациент на клиниката, съгласно протокола е трябвало да бъде изведен оттова с такова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР