Почитателите на баскетбола, които ще гледат на живо мача между

...
Почитателите на баскетбола, които ще гледат на живо мача между
Коментари Харесай

Колодрума почернява от полиция! Дроновски мерки за...

Почитателите на баскетбола, които ще гледат онлайн мача сред тимовете на „ Академик Бултекс “ и „ Левски Лукойл “ в събота от 19 часа в зала „ Колодрума “ в Пловдив, ще би трябвало да минават през особено построените за задачата КПП-та. Това е единствено една час от ограниченията, взети от страна на пловдивската полиция за застраховане на публичния ред и сигурността на придвижването на територията на града по време на дербито.

Освен това към зоната на спортната зала ще бъде обезпечено засилено полицейско наличие. Всички преминаващи ще бъдат подложени на щателна инспекция.

В залата е неразрешено внасянето на алкохолни питиета, наркотични или други упойващи вещества; оръжия и други рискови премети, представляващи опасност за здравето и сигурността на гражданите; спрейове; бутилки, в това число пластмасови над 500 мл, или предмети, създадени от трошлив или от изключително корав материал; сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; флагове и плакати с дръжки по- дълги от 1 м и с диаметър по-голям от 1 см.

На територията на спортната зона няма да бъдат допускани жители, които отхвърлят да бъдат проверени; носещи неразрешени за внасяне предмети; такива в нетрезво положение или под влияние на наркотични или други упойващи вещества; с наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и чужбина, както и малолетни без пълновръстен компаньон.

От Министерство на вътрешните работи приканват посетителите на срещата да съблюдават напътствията и извършват разпорежданията на полицейските чиновници. Спрямо всеки причинител на противоправно действие ще бъдат подхванати безкомпромисни ограничения и наказания в границите на законоустановените полицейски пълномощия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР