Почитателите на антиутопичната трилогия, превърнала се в абсолютен бестселър -

...
Почитателите на антиутопичната трилогия, превърнала се в абсолютен бестселър -
Коментари Харесай

Сюзан Колинс подготвя предистория на Игрите на глада

Почитателите на антиутопичната трилогия, трансформирала се в безспорен бестселър - „ Игрите на глада “, ще могат да се насладят на ново заглавие, оповестява Би Би Си.

Сюзан Колинс приготвя предистория на своята поредност, от която са продадени повече от 100 милиона копия в международен мащаб. Засега идната книга е оповестена единствено като „ неозаглавен разказ за Панем “, а премиерата ѝ е планувана за 19 май 2020 година

От издателство Scholastic разкриват, че действието ще се развива 64 години преди събитията от „ Игрите на глада “, в деня на жътвата на Десетите игри на глада. Към плана се присъдетинява и Дейвид Левитан, който закупува британските права на книгата от литературните сътрудници на Колинс. Романът ще излезе по едно и също време в Съединени американски щати, Канада, Англия, Ирландия, Австралия и Нова Зеландия.

Търговският шеф на издателството – Ели Бергер, разяснява, че почитателите на „ Игрина на глада “ ще получат „ напълно нова вероятност към модерната класика “.

Самата Сюзън Колинс пък споделя, че е поискала да се върне към света, който е основала, с цел да „ изследва естественото положение, кои сме ние и какво съгласно личните ни усещания е нужно, с цел да оцелеем “.

Тя добавя:

„ Периодът на преустрояване 10 години след войната, постоянно именуван Тъмните дни, през който страната Панем се пробва да се изправи на крайници, дава плодотворна почва за герои, сблъскващи се с тези въпроси и оттова изграждащи възгледите си за човечеството. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР