Почитатели на теорията за плоската Земя са много и са

...
Почитатели на теорията за плоската Земя са много и са
Коментари Харесай

Поддръжниците на теорията за плоската Земя вече си имат любим футболен отбор

Почитатели на теорията за плоската Земя са доста и са по целия свят. Тогава за какво да човек да не се възползва, като им даде нов мотив за обединяване?

Такава, наподобява, е концепцията испанския " Мостолес баломпие ", който стигна до професионалния футбол и през есента ще играе в трета дивизия. С изкачването си в йерархията на футбола клубът подхваща и смяна, като се преименува на Flat Earth FC (ФК " Плоска Земя " ), оповестява " Марка ".

А мадридският клуб е изцяло прям. " Какъв по-добър представител може да има от един футболен тим от професионално равнище в Испания за разпространяване на посланието, което доста хора към този момент знаят... Земята е плоска ", написа в профила на клуба в туитър.

В уеб страницата на клуба се показват, че с този ход се цели обединяването на милиони поддръжници на теорията, както и на " всички тези хора, които търсят отговори ". " Flat Earth FC е първият клуб, чиито почитатели са обединени от най-важното - една концепция ", допълват от мадридския клуб.
Ya está disponible nuestra web oficial y damos la bienvenida a nuestra cuenta oficial de Twitter. Pronto habrá muchas novedades!
Our official website is now available, welcome to our official Twitter account. More news soon!https://t.co/9CIe2WYuSupic.twitter.com/YVy5hrujLF
— Flat Earth FC (@FlatEarth_FC) June 29, 2019
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР