Почитатели на култовия сериал “Игра на тронове” започнаха петиция, с

...
Почитатели на култовия сериал “Игра на тронове” започнаха петиция, с
Коментари Харесай

Петиция иска презаснемане на “Игра на тронове”

Почитатели на паметния сериал “Игра на тронове” започнаха петиция, с която молят НВО да презаснеме последния осми сезон на сагата, предават международните медии. До момента тя е подписана от над 200 хиляди души и броя им бързо се усилва, предава БТВ.

“Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс потвърдиха, че са безусловно некомпетентни сценаристи в случай че нямат автентичен материал (т.е. книги), на които да се опрат”, написа в петицията.

Това е епизод следващ от всеобщото неодобрение на публиката към последния сезон на “Игра на тронове”. Почитатели, а и рецензия, седмици наред оплюваха неприятното снимане, евтините (на места) специфични резултати, неприятно замислените истории на героите, както и разговорите сред тях.

Онлайн се появиха изявления, че почитателите се усещат предадени, откакто са вложили толкоз години от живота си в следене на този сериал.

Публиката е обезпокоена и от информацията, че точно Бениоф и Уайс ще бъдат сценаристи на три идни кино лентата от сагата "Междузвездни войни ", чиято продукция беше оповестена от "Дисни " преди седмица.

Коментар от основателите Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс към този миг към момента няма. НВО също не са коментирали реакциите на феновете.

Въпреки отрицателните ревюта по отношение на наличието на сериала, последният сезон на “Игра на тронове” бие всички върхове по гледаемост.

Последният епизод е идната неделя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР