Почистването на вашата тоалетна може да се почувства като трудна

...
Почистването на вашата тоалетна може да се почувства като трудна
Коментари Харесай

„Скрит“ бутон за тоалетна седалка, който улеснява почистването, оставя хората изумени

Почистването на вашата тоалетна може да се почувства като сложна задача, само че с помощта на „ прикрит “ бутон, правенето на тоалетната да свети стана доста по-лесно.

Софи Хинчлиф, по-известна като госпожа Хинч, въодушевява хората да създадат домовете си блестящи, да провеждат живота си и споделя малко известни хакове със своите почитатели. А в скорошно видео за „ Неделно нулиране “ тя беше забелязана да натиска малко прочут бутон, с цел да смъкна тоалетната си седалка, с цел да я почисти под душа, оставяйки почитателите изумени.

„ Никога не съм си и помислял да разчиствам тоалетната седалка по този начин, ужасно! “, избухна някой в ​​коментарите. Но по какъв начин го е направила?

Почистването на тоалетната ви седалка е значимо за унищожаване на бактериите и неприятните петна. Експертът по баня и разчистване Нанси Емери от Drench сподели: „ Почистването на банята, изключително на тоалетната, е в действителност значимо, защото това е зона, където несъразмерното струпване на нечистотия и бактерии може да бъде най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР