Почистване на тялото с естествени продукти Дори да водите здравословен

...
Почистване на тялото с естествени продукти Дори да водите здравословен
Коментари Харесай

Почистване на тялото с продукти, които вече имате в кухнята

Почистване на тялото с естествени артикули

Дори да водите здравословен метод на живот, да се храните добре и да спортувате постоянно във фитнес залата, тялото към момента задържа отрови и шлаки. За страдание, естествената функционалност на организма да се почиства самичък се попречва от неприятната околна среда.

Днес ще ви споделим кои храни оказват помощ на тялото да се отърве от всички нездравословни субстанции.

Щитовидна жлеза


Целината е артикул, който дейно подтиква работата на щитовидната жлеза. Този зарзават чудесно почиства кръвта и отстранява пикочната киселина от ставите.

Храносмилателна система


Сокът от лук съдържа доста етерични масла и флавоноиди, които оказват доста въздействие върху храносмилателната система. Лукът прочиства организма от патогенни бактерии и микроорганизми.

Ленът съдържа огромно количество Омега-3, които лекуват повредените лигавици и разтварят фекалните камъни и отрови.

Панкреас


Бразилският орех отстранява живака от тялото, с помощта на огромното количество селен. Въпреки това, той би трябвало да се употребява умерено.

Черен дроб


Благодарение на високото наличие на желязо и мед в цвеклото, то съвършено почиства кръвта и черния дроб. Тъмните сортове цвекло оказват помощ за подсилване на стените на капилярите. Сокът от цвекло е положително „ почистващо средство “ за нашето тяло.

Джинджифилът форсира метаболизма, оказва помощ на черния дроб, по тази причина етеричните му масла постоянно се употребяват за тинктури, ароматерапия и хранителни добавки.

Грейпфрутът е плод, който обезпечава на черния дроб всички нужни минерали и микроелементи.

Жлъчен мехур


Зехтинът се предлага да се употребява с плодови сокове, с цел да се отстранят камъните от жлъчния мехур. Зехтинът също намалява холестерола.

Черва


Зелето съдържа огромно количество фибри, които отстраняват всички отрови и тежки метали от храносмилателната система. Зелето също съдържа органични киселини, които усъвършенстват микрофлората и стабилизират храносмилането.

Бъбреци


Морската сол предизвиква отделянето на непотребните киселини посредством уриниране. Освен това, поддържа алкалния баланс на организма.

Червена боровинка – натурален антибиотик и антивирусно средство! Червените боровинки почистват пикочния мехур от рискови бактерии. Не на последно място, алените боровинки оказват помощ в битката с образуването на ракови кафези, както и почистват кръвните съсиреци и плаки в кръвоносните съдове.

Дебело черво


Храносмилателният ензим бромелаин, който се намира в ананаса, е в положение да пречисти дебелото черво и да усъвършенства храносмилането. Ананасът оказва помощ за изгарянето на мазнините, богат е на витамини и минерали. Ефективно средство против холестеролни плаки, които се образуват по стените на кръвоносните съдове.

Вижте още: Пресни картофи на фурна с подправки и хрупкава златна коричка

Почистване на тялото


Ябълките са същинско богатство за цялото тяло. Фибрите отстраняват токсините и шлаките. Пектинът също обезврежда нездравословните субстанции. Ябълките усъвършенстват апетита, оказват помощ за производството на стомашен сок и да се отървете от запек.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР