Почистване на септична яма на магазин от веригата Billa, докато

...
Почистване на септична яма на магазин от веригата Billa, докато
Коментари Харесай

Почистване на септична яма на Billa, докато има стока в близост, разгневи столичани

Почистване на септична яма на магазин от веригата Billa, до момента в който има хранителни артикули наоколо, разгневи столичани, научи Sofia24.bg . На видеото, оповестено в обществената мрежа Facebook, ясно се вижда по какъв начин камионът е в непосредствена непосредственост до стоката, а индивидът, който го е записал се оплаква от ужасна миризма.

" Това не е обикновено. Защо изобщо подобен магазин, който продава и топла витрина и неопакован самун, няма естествени тоалетни, свързани към канализация? Това е част от условията по принцип ", разяснява възмутена столичанка.

" Запечатани артикули нямат проблем за миризми и тн. Откритият самун обаче е проблем, може и да има микро фекалийки в него. Жалба до съответната община пуснахте ли? ", гласи различен коментар.

" Не е хубаво, тва пръска микрочастици лайна, които остават по опаковки и пелети. Неизбежно се внася фекален материал при питателните артикули по този метод. Не мога да преценява тъкмо какъв е рискът, само че съгласно мен не пречи това да се прави, когато е по-разчистен двора ", разяснява различен консуматор на обществената мрежа Facebook.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР