Почистване на организма с ориз – ето как! Има различни

...
Почистване на организма с ориз – ето как! Има различни
Коментари Харесай

Почистване на организма с ориз. Ето какво трябва да направите

Почистване на организма с ориз – ето по какъв начин!

Има разнообразни способи за пречистване на организма. Но този е един най-ефективните и за него ще ви е нужна единствено една съставна част.

Вземете X-супени лъжици ориз. X в този случай, вашата възраст (например, в случай че сте на 35 години, вземете 35 супени лъжици).

Измийте го добре и го пресипете в стъклен буркан. Напълнете буркана с преварена вода, затворете и го сложете в хладилника.

Отцедете цялата вода на идната заран. Вземете 1 супена лъжица ориз и го сварете за 3-4 минути без сол (в друга, елементарна вода).

Изяжте го на празен корем, за предпочитане до 7.30 сутринта.

Залейте останалия ориз с преварена охладена вода и още веднъж поставете в ледник до идната заран.

Повтаряйте тази процедура за пречистване на организма всеки ден, до момента в който оризът в буркана свърши.

Оризът се усвоява в червата, а не в стомаха, а оризовите зърна работят като чистачи. С този способ почиствате червата, кръвоносните съдове, ставите и други елементи на тялото от отрови, тежки метали и други нездравословни субстанции.

След това лекуване освен ще се почувствате по-здрави, само че и по-млади! След като приемете ориза заран, целесъобразно е да не пиете и да не ядете нищо най-малко 3 часа.

След това филтриране на тялото болките в гърба, врата и ставите ще изчезнат.

След 2 седмици ще забележите някои промени в тялото. Токсините ще се появят в урината и изпражненията. Цветът на урината ще се промени.

Вижте още: Мед и чесън – комбинацията, която ще ви пази от заболяванията

Не забравяйте също да пиете задоволително количество течности за разчистване на организма – най-малко 2 литра дневно. За най-хубави резултати се предлага да пиете вода и зелен чай.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР