Почистване на файлове и търсене на дубликати - това в

...
Почистване на файлове и търсене на дубликати - това в
Коментари Харесай

Почистване на Big Data: Какво точно прави рециклаторът на цифрови отпадъци

Почистване на файлове и търсене на дубликати - това в общи линии работят експертите в едно, относително ново професионално направление " дигитален рециклатор на боклуци ". Да, има такава специалност, тъй като размерът на данните нараства всяка година, а дружно с тях инеобходимостта от такива експерти.
Експлозия на растежа
Big Data са структурирани или неструктурирани набори от данни с огромен размер. Те се обработват със специфични автоматизирани принадлежности, които се употребяват за статистика, разбор, прогнози и взимане на решения.

Цифровият рециклатор на боклуци в региона на Big Data е експерт, който сортира, провежда и унищожава ненужни данни както на физически носители, по този начин и на облачни сървъри. За разяснение - терминът Big Data беше препоръчан от редактора на Nature Клифърд Линч в специфичен брой през 2008 година. Той приказва за избухливия напредък на информацията в света. Линч класифицира като огромни данни всички масиви от разнородни данни, по-големи от 150 гигабайта в денонощие, само че към момента не съществува обединен аршин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР