Почистете около вашия дом, площадката където играят децата ви или

...
Почистете около вашия дом, площадката където играят децата ви или
Коментари Харесай

Благотворителна еко-инициатива помага на малката Алекс от Варна

 " Почистете към вашия дом, площадката където играят децата ви или обичаното ви място за пикник. Събрания отпадък изхвърлете в най-близкия резервоар за боклук, само че отделете алуминиевите кутийки и ги донесете на 20.07.2019 година от 9 до 16 ч. в кв. " Чайка “ пред блок 50. Събраните кутийки ще бъдат върнати на вторични първични материали, а сумата  ще дарим на дребната принцеса Алекс, която има потребност от интервенции в Съединени американски щати с цел да може да върви. “ 

Да почистим обичаните си места за отдих и по едно и също време с това да помогнем на дребната Алекс, с цел да може да върви, молят уредниците на самодейността, написа ИА " Черно море "  

Александра Кръстянина от Варна е родена през 2016 година с рядката диагноза " Фибуларна хемимелия на дясно краче ". Това е цялостна липса на дребен пищял и съкратен крайник с деформирани гален и ходило. Лечението е оперативно, в няколко стадия и се прави най-успешно от доктор Пейли, на който е кръстен и методът. От септември 2016 до юни 2017 година Алекс имаше акция в DMS за набиране на средства за първата интервенция в Съединените американски щати, точно при доктор Пейли. Кампанията беше сполучлива и детето беше оперирано. Деформацията беше поправена, а крачето удължено с 5 сантиметра.

Следващата процедура по удължение е планувана за 2020 година и ще коства 173 253 щатски $. 

Повече информация за идеята на Алекс може да намерите в нейната страничка: https://www.facebook.com/malkataAleks/

SMS с текст DMS ALEXANDRA на номер 17 777

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

BIC: CECBBGSF

IBAN: BG40CECB979040G7448700

ТИТУЛЯР:Александра Александрова Кръстянина гр. Варна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР