Починалото от тежко заболяване дете е диагностицирано навреме и е

...
Починалото от тежко заболяване дете е диагностицирано навреме и е
Коментари Харесай

От ИСУЛ уверяват: Починалото дете е лекувано по най-добри стандарти

Починалото от тежко заболяване дете е диагностицирано в точния момент и е лекувано по най-хубавите стандарти и с най-хубавите лекарства. Това се показва в позиция на УМБАЛ „ Царица Йоанна - ИСУЛ” във връзка със случая на умрялото тежко болно дете, което се лекуваше в лечебното заведение.

Оттам твърдят, че детето, без значение от тежкото вродено положение, предшестващо и усложняващо последвалото онкологично заболяване, е диагностицирано в точния момент и е лекувано по най-хубавите стандарти и с най-хубавите лекарства. " В резултат на това е реализирана ремисия от над две години. Настъпилият рецидив преди към два месеца е наложил ново, интензивно лекуване, още веднъж съобразено с интернационалните стандарти ", допълват от ИСУЛ.

По отношение на детайлите за финансовото застраховане на лекуването, непокривано от НЗОК по нормалния път, от болничното заведение прецизират, че за тези повече от две години от родителите не са взети никакви средства за лекуване, нито е предявявано искане за такова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР