Починало след тежка катастрофа 13-годишно момче е вписано системата като

...
Починало след тежка катастрофа 13-годишно момче е вписано системата като
Коментари Харесай

13-годишно момче, починало след катастрофа, е вписано като починало от COVID-19

Починало след тежка злополука 13-годишно момче е вписано системата като жертва на COVID-19 , заяви Нова телевизия. Случаят се развива на територията на две области, само че приключва в държавната болница в Плевен.

На 8 ноември вечерта сред Луковит и Златна Панега е село Петревене четирима души се удрят челно с колата си в тир на изхода на обитаемото място. Сред тежко ранените е и 13-годишният Васил. Той е откаран в болничното заведение в Плевен. Преди да бъде опериран му е изработен тест за COVID-19.
 44% от българите имат вяра, че имунизациите против COVID-19 са рискови
44% от българите имат вяра, че имунизациите против COVID-19 са рискови

Страницата на Атанас Мангъров главен източник на дезинформация

" На пациентите, които попадат за лекуване, се вземат проби. И неговият тест е излязъл позитивен ", изясни представителят на УМБАЛ " Г. Странски " Момчил Цветков.

13-годишният Васил Петков е качен в хирургията и по-късно почива от тежките контузии от злополуката. Така е маркирано и в смъртния акт. " Причината за гибелта на момчето са контузии несъвместими с живота получени при тежко ПТП ", означи Цветков.

Родителите са получили същата версия за гибелта на детето си. На идващият ден, обаче, в единния информативен портал излиза тази информация: " 13-годишно момче е измежду жертвите на ковид, като няма информация за съпътстващи болести ".
 Още 17 случая на делта плюс разновидността на COVID-19 у нас
Още 17 случая на делта плюс разновидността на COVID-19 у нас

Случаите са засечени в София, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Кюстендил

Справка в системата демонстрира, че информацията е подадена от болничното заведение в Плевен и става дума за същото момче, умряло след злополуката . Този факт провокира удивление в село Петревене и родителите на умрялото дете.

От Спешното поделение на болничното заведение в Плевен не осведомят кой е вписал умрелия Васил в системата за умряли от ковид.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР