Починало е детето, което пострада при жестоката катастрофа край монтанското

...
Починало е детето, което пострада при жестоката катастрофа край монтанското
Коментари Харесай

Трагедия без край! Почина едно от децата, пострадали при адската катастрофа край Долна Вереница

Починало е детето, което пострада при жестоката злополука край монтанското село Долна Вереница, научи BulNews.bg. 9-годишната Мартина е издъхнала в монтанската болница.
Припомняме, че кървавият случай стана в неделя на интернационален път Е-79 сред Монтана и Видин и за него заяви първо нашата медия.
При произшествието тежко пострада и 18-годишната Мелани. Тя е превозена за лекуване в столичната клиника „ Пирогов”. Третото дете в автомобила – 15-годишната София, към този момент е изписана, защото пострадванията й не са били съществени. Леко пострада и баба им – 67-годишната Росица, а на място почина брачният партньор й Крум.
Възрастното семейство с внучките си от София били на екскурзия до Белоградчишките скали и се прибирали, когато лекият им автомобил "Опел Астра " се врязал челно в турски товарен бус "Мерцедес ". Шофьорът - 39-годишен мъж от Измир, разказал пред полицията, че леката кола ненадейно навлязла в неговото платно. За да избегне удара, той извил кормилото компактно надясно, само че все пак не съумял да предотврати нещастието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР