Починалият в затвора и обвинен в педофилия американски милиардер Джефри

...
Починалият в затвора и обвинен в педофилия американски милиардер Джефри
Коментари Харесай

Бил Гейтс изглежда е имал отношения с обвинен в педофилия мъртъв милиардер

Починалият в пандиза и упрекнат в педофилия американски милиардер Джефри Епщайн се е срещал с създателя на Microsoft Бил Гейтс, което не беше отречено от Microsoft, съобщи БГНЕС.
Според CNBC, Епщайн се е срещнал с Гейтс най-малко един път, откакто е излежал първата си присъда за прилагане на " услугите " на малолетна продажница. Епщайн се е стремял да се срещне с Гейтс, с цел да разиска " методите за увеличение на филантропските разноски ".
Източниците на CNBC споделят, че една намира се е състояла през 2013 година, когато Гейтс към този момент не е бил изпълнителен шеф на Microsoft, само че остава ръководител на софтуерния колос. Епщайн прекара 13-месеца в пандиза през 2008 година и престъпната му история е добре известна.
След като се среща с Епщайн през 2013 година, Гейтс лети с един от самолетите му, с цел да се срещне със фамилията си в Палм Бийч, се споделя в журналистическото следствие, като се прибавя, че въпросният аероплан не е бил прословутата " Лолита експрес " на Епщайн, употребена за трафик на малолетни девойки.
Говорителят на Гейтс не отхвърли, че софтуерният милиардер се е срещал с педофила, само че акцентира, че Епщайн в никакъв случай не е предоставял консултантски услуги за Гейтс.
Предполагаемият секс трафикант е прочут с големите си връзки с богатите и мощните, в това число с президентите на Съединени американски щати Бил Клинтън и Доналд Тръмп.
Епщайн беше открит мъртъв в затворническа си килия на 10 август, като казусът към този момент се преглежда като самоубийство. Когато беше жив, Епщайн се похвали, че може да " хвърли нечистотия " върху редица авторитетни хора. Смъртта му незабавно породи теории за интрига, като мнозина имат вяра, че " могъщите другари " на Епщайн са създали, с цел да затворят устата му – вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР