Починалият след побой бизнесмен от Петрич Самуил Кацарски се е

...
Починалият след побой бизнесмен от Петрич Самуил Кацарски се е
Коментари Харесай

Починалият бизнесмен от Петрич опитал да предотвари спор

Починалият след побой предприемач от Петрич Самуил Кацарски се е опитал да предотврати ескалация на напрежението сред младежи. Това съобшиха от Апелативна прокуратура.

По първични данни в утринните часове на 23 май в търговски обект в Петрич е зародил спор сред две компании. Ставайки очевидец на протичащото се, пристигналият на място с таксиметров автомобил Самуил Кацарски се опитал да предотврати ескалацията на напрежението. Въпреки това словесната експанзия прераснала във физическа, при което мъжът бил ударен. Нападателите напуснали обекта, само че не след дълго се върнали.

На потърпевшия били нанесени удари по главата и тялото, в резултат на което той паднал на пешеходната пътека. Дори и тогава мъжът още веднъж бил мощно изритан в региона на главата. Продължаването на физическата експанзия било възпрепятствано от очевидци на случая.

Междувременно потърпевшият мъж изпаднал в кома. В разследване на нанесените му удари той бил в сериозно положение. Присъстващи оказали неотложно първа помощ. На място дошъл профилиран автомобил на Филиала на незабавна здравна помощ. Мъжът бил превозен до лечебно заведение в града, а след това в столицата.

Задържани за побоя са двама мъже - на 27 и на 24 години. Повдигнато им е обвиняване за причиняване на междинна телесна щета. По искане на прокуратурата им е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “, която е обжалвана от отбраната на обвинените. Въпреки подхванатото лекуване, няколко дни по-късно мъжът умрял.

Назначено е осъществяване на аутопсия. Веднага след приемане на сигнала за случая е бил осъществен оглед на местопроизшествието. Към сегашния миг са разпитани очевидци, осъществени са разпознавания, изискани са видеозаписи. Назначени са видеотехническа и лицевоидентификационна експертизи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР