Починалият шофьор зад волана на автобус, който причини верижно меле

...
Починалият шофьор зад волана на автобус, който причини верижно меле
Коментари Харесай

Драмата е жестока! Починалият зад волана автобусен шофьор е съпруг на кметица на айтоско село

Починалият водач зад кормилото на рейс, който аргументи верижно меле край Несебър и пострада пешеходец, е 63-годишният Илия Пехливанов. Той е брачен партньор на кметицата на айтоското село Дрянковец – Севие Пехливанова,научи Флагман.бг от свои източници.

Семейство Пехливанови от към 20 години се занимава с публичен транспорт. Има транспортна компания „ Експрес Айтос “ ЕООД и обслужва целогодишна линия от Айтос до Свети Влас. Севие и Илия имат 40-годишен наследник, който също работи в фамилния бизнес.

``
реклама

В събота, на 19 януари, Илия правил постоянния си курс до морето. Докато карал транспортното средство, 63-годишният мъж се почувствал зле, евентуално получил инфаркт, в резултат на което умрял.

Автобусът се блъснал в две паркирани коли - “Фолксваген Туаран ” и “Алфа Ромео ”. При удара е потърпевш 42-годишен несебърлия, който се намирал до Фолксвагена. Той е прегледан в УМБАЛ-Бургас и освободен за домашно лекуване. В автобуса е имало единствено един пасажер - жена, която не е потърпевша, тя даже се пробвала да помогне на водача. 

„ Изключително дружелюбно и положително семейство. Илия бе умел водач, от години всеки ден транспортира хора, не е имал катастрофи.„ Експрес Айтос “ ЕООД е една от дребното компании, които правят целогодишни курсове до морето, с помощта на което десетки айтозлии могат да пътуват до работните си места. А брачната половинка му Севие е доста сполучлив кмет. Управлява селото първи мандат, само че много неща съумя да промени, постоянно е отсреща, когато някой има потребност. Не знаех, че Илия има здравословни проблеми. Болката е огромна за всички, Бог да им даде сили ", сподели пред Флагман.бг близка до фамилията. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР